- Din oas mitt i Ljungby -

DECLÉOR ledande inom aromaterapi

AROMATERAPI
Aromaterapi är naturen i sin renaste form. Det kan verka lika lätt som att plocka en blomma, men faktum är att det handlar om en vetenskap - en riktig konst.
I över 30 år har DECLÉOR varit specialisten på aromaterapi.

DECLÉOR garanterar den enskilda växtens ursprung (lavendel från norra Frankrike har andra egenskaper än lavendel som odlas i Drôme-regionen). Vidare försäkrar Decléor att utvinningsmetoden är anpassad till varje enskild växtart, samt garanterar rena essentiella oljor med intakta molekyler.

DECLÉORs forskare besitter en imponerande kunskap när det gäller konsten att i rätt mängder komponera olika essentiella oljor för att få fram just den essentiella olja som ger alla önskade slutresultat.

 

ESSENTIELLA OLJOR

Essentiella oljor är koncentrat av växtens mest aktiva livskraft. Oljorna utvinns genom ångdestillation av enorma mängder växter, frukt, blad eller bark (100 kg apelsinblomma ger endast 100 g essentiell olja av neroli). Det magiska med essentiella oljor är att den aktiva beståndsdelen hos en aromatisk växt kan koncentreras upp till 100 gånger. Oljorna är 100% naturliga med extremt aktiva och kraftfulla egenskaper.

 

DECLÉORS VETENSKAP OCH HUDVÅRD

AROMESSENCE™-produkter för ansikte och kropp är basen i DECLÉORs effektiva hudvård. Dessa koncentrat av essentiella oljor har skräddarsydda egenskaper, t ex stärkande, antiseptiska, balanserande och läkande. Molekylernas uppbyggnad är identisk med huden vilket ger dem en unik förmåga att penetrera och arbeta sig ner i de djupare hudlagren. På så sätt förbereder de huden optimalt och banar väg för den efterföljande växtbaserade cremen.
Oljorna verkar inte bara via huden. Doftmolekylerna påverkar även vårt sinnestillstånd med stimulerande eller lugnande effekt.

 

Besök gärna http://www.decleor.com/
Besök gärna http://www.dermarome.se/

 

Öppetider

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

11:00-16:00

10:30-18:00*

10:30-18:00*

10:30-18:00

10:30-17:00

Lunchstängt mellan 13:00-14:00

*ojämna veckor tis.16:30 ons. 17:00

Kontakta oss:

0372-102 30

Om vi inte svarar, prata in på telefonsvararen så ringer vi upp så fort vi kan.

Hitta till oss:

Hudvårdsgränden ligger i gränden mellan "Terazzahuset" och Månen mitt i centrala Ljungby.

Klicka på "hitta" eller "eniro" för karta.

epilering ljungby hud spa hårborttagning