- Din oas mitt i Ljungby -

Exuviance

Exuviance är ett medicinskt dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården. Det är detta företag som uppfann Alpha Hydroxyacid teknologin (AHA). Ägare till företaget är de världsberömda professorerna Dr Eugene Van Scott och Dr Ruey Yu. De har mer än 100 världspatent på sina produkter. Många kosmetiska företag “leasar” företagets patent, t ex L’Oreal, Avon, Estee Lauder, Elizabeth Arden, Md-formulation och Murad. Nu lanserar Exuviance en helt ny generation av AHA genom en exklusiv Poly Hydroxy-Acid (PHA) som passar till alla hudtyper, även känslig hud. PHA är en revolutionerande uppfinning för Din hud som bara finns hos Exuviance.


Exuviance ger verkliga resultat

Eftersom Exuviance är ett medicinskt företag finns det inget “Hokus-Pokus”. Allt är vetenskapligt utvecklat och dokumenterat.Tryggt och effektivt. Det är inte styrkan på AHA-syran som avgör resultatet. Tvärtom kan en för stark syra ha negativ effekt. Det är kombinationen av Exuviance skonsamma syror som ger resultat. T.o.m. personer med ömtålig hud kan använda produkten och få ett fantastiskt resultat. Och huden blir inte torr av PHA, som av de flesta andra AHA-produkter på marknaden. Dessutom innehåller Exuviance dagprodukter solskyddsfaktor 15, för att skydda huden mot de farliga UV-strålarna som hela tiden förstör vår hud.


PHA minskar tecknen på hudåldrande som beror på UVAoch UVB-strålning.


  • Exuviance, det bästa din hud kan få!
  • Nya generationen av AHA heter PHA

Glukonolaktone, en PHA, är en naturligt förekommande sockersyra i huden. Den innehåller många hydroxygrupper som gör att den tillför huden mycket fukt. Tack vare molekylens storlek tränger den långsamt och skonsamt igenom huden. Därför kan alla använda Exuviance, även de med känslig hud.


Glukonolaktone ger även huden:

  • Cellnäring
  • Antioxidanter
  • Mjukhet

Ämnen till att normalisera cellförnyelsen och exfoliering(Cellförnyelse heter på engelska Exuviance). Förbättrar hudens naturliga skydd mot irritationsämnen.

 

Besök gärna http://www.exuviance.eu//

 

Öppetider

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

11:00-16:00

10:30-18:00*

10:30-18:00*

10:30-18:00

10:30-17:00

Lunchstängt mellan 13:00-14:00

*ojämna veckor tis.16:30 ons. 17:00

Kontakta oss:

0372-102 30

Om vi inte svarar, prata in på telefonsvararen så ringer vi upp så fort vi kan.

Hitta till oss:

Hudvårdsgränden ligger i gränden mellan "Terazzahuset" och Månen mitt i centrala Ljungby.

Klicka på "hitta" eller "eniro" för karta.

epilering ljungby hud spa hårborttagning